Hotel Quatro beach Resort & Spa 5*

Hotel Quatro Beach Resort & Spa 5*
Lokacija:
Hotel se prostire na površini od 20.000m2, a nalazi se u mestu Konakli, 12 km od Alanje. Nalazi se na 150m dugoj peščanoj plaži ( na ulasku u vodu je kamenje ), na plaži se nalazi i ponton. Od aerodroma je udaljen 110 km.
Smeštaj:
Standardne sobe su 29m2, Svaka od njih poseduje: Klima uređaj, Wi-Fi ( besplatno ), krevetac, sef ( besplatno ), mini bar ( besplatno ), terasa, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, telefon, SAT TV, ketler.
Dodatni sadržaj:
Recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a la carte restorana, 4 bar, lift, otvoreni I zatvoreni bazeni za odrasle I decu, animacije, besplatne ležaljke, peškiri I suncobrani na plaži I na bazenu, fitness centar, Spa & masaže, mini klub za decu 4-12god, stoni tenis, mini fudbal, aqua park, tobogani, stoni tenis, vodeni sportovi, frizerski salon, suvenirnica, butici, room service, animacije.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva: doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelu (samoposluživanje – izbor više jela), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

https://www.quattrohotel.com/index.php?lng=2

Hotel Delphin Botanik Platinum 5*

Delphin Botanik Platinum 5*
Lokacija:
Nalazi se u regiji Okurdžalar, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži dugoj 300 m, 90 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 32 km od Alanje.
Smeštaj:
Ukupno 447 standardnih i porodičnih soba, a sve poseduju kupatilo, fen, klimu, sef, mini bar, set za čaj i kafu, LCD TV i balkon i površine su cca 31 m2.
Dodatni sadržaj:
U sastavu hotela nalazi se nekoliko otvorenih bazena za odrasle, decu, kao i bazen sa toboganima površine preko 3.000 m2. Jedan bazen je namenjen samo gostima hotela Botanik Platinum, a ostale mogu da koriste i gosti iz hotela Delphin Botanik. Pored glavnog restorana, , gostima je na raspolaganju još 5 a la carte restorana, više barova, luna park, diskoteka, usluge lekara, internet centar, prodavnice, dnevna i noćna animacija, mini klub za decu, dečiji meni, dečiji disko i bioskop, odbojka, aerobik, bilijar, kuglanje, boćanje, mini golf, mini fudbal, stoni tenis, fitness centar i tenis. Na plaži postoji mogućnost bavljenja brojnim sportovima na vodi. SPA centar u svojoj ponudi ima saune, tursko kupatilo, različite vrste masaža, autobuski prevoz od hotela do Alanje i Manavgata uz prethodnu rezervaciju.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru i užinu u vidu švedskog stola, noćni obrok, sladoled, kafu, kolače, diet bife i dečiji bife kao i domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

http://www.botanikplatinum.com/

 

Hotel Saphir Resort & Spa 5*

SAPHIR RESORT & SPA 5*
Lokacija
Nalazi se na plaži, 31 km od grada Alanja, 90 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj
Hotel ima 307 standardnih soba, 17 porodičnih.Sve imaju klima uređaj, TV, telefon, minibar, sef, kupatilo, sef, balkon.
Dodatni sadržaj
Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 6 barova, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, akvapark, SPA i Wellness centar, Tursko kupatilo, masaže, sauna, diskoteka, bioskop, prodavnice, internet, teniski teren, mini fudbal, odbojka, košarka, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi.

www.saphirhotels.com.trHotel Delphin Botanik 5*

Hotel Delphin Botanik 5 *
Lokacija
Nalazi se na 8 kilometara od Avšalara, 32 kilometra od centra Alanje i na 90 kilometara od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj
Zauzima površinu od 90 000 m² i ima 617 soba. Standardna soba je veličine 27 m² i poseduje centralnu klimatizaciju, LCD televizor sa satelitskim kanalima, besplatan mini bar, telefon, sef, fen, kupatilo sa kadom i balkon.
Dodatni sadržaji
Hotel poseduje veliku botaničku baštu, glavni restoran, 6 a la carte restorana (dijetetski meni i vegetarijanski meni), 9 barova, 3 spoljašnja bazena, 5 tobogana, Spa i Wellness centar,tursko i parno kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, aerobik, akvabik, konferencijsku salu, diskoteku, prodavnice, menjačnicu i wi-fi. Gosti se mogu rekreirati i zabaviti uz košarku, tenis, stoni tenis, odbojku na plaži, mini fudbal, pikado i animacioni program. Dostupne su lekarske usluge( uz doplatu), usluge pranja veša i hemijskog čišćenja a za najmlađe postoji dečiji meni, 2 dečija bazena, 4 tobogana, igralište, mini klub (4-12 godina), junior klub (13-16 godina), luna park i babysitter (uz doplatu). Bilijar, masaža, škola tenisa i ronjenja i vodeni sportovi se dodatno plaćaju.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru i užinu u vidu švedskog stola, noćni obrok, sladoled, kafu, kolače, diet bife i dečiji bife kao i domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

http://www.botanikhotel.com

Hotel Delphine Deluxe Resort 5*

DELPHINE DELUXE RESORT 5*
Lokacija
Nalazi se na 32-om kilometru od centra grada Alanja. Od aerodroma Antalija udaljen je 90 km.
Smeštaj
Kapacitet hotela je 403 sobe.Sve standardne sobe imaju klima uređaj, TV, minibar, kupatilo, fen, digitalni sef, balkon.
Dodatni sadržaj
1 zatvoren i 2 bazena na otvorenom, Aqua park, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, glavni restoran, 5 a la carte restorana, 8 barova, internet, 3 dečija bazena, mini klub, igraonica, bioskop, diskoteka, zabavni program tokom dana i večeri, masaže, kozmetički salon, sala za vežbanje, 2 teniska terena, bilijar, stoni tenis, košarka, odbojka, sportovi na vodi.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, snek, večeru, noćni obrok, (samoposluživanje – izbor više jela), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelu.

http://www.delphindeluxehotel.com

Dizalya Palm Garden 5*

Dizalya Palm Garden 5*
Lokacija:
Nalazi se u regiji Konakli, oko 12 km od centra Alanje i oko 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna plaža je udaljena oko 200 m od hotela (između hotela i plaže se nalazi još jedan hotel).
Smeštaj:
Hotel ima ukupno 250 soba. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), LCD SAT TV, balkon ili terasu.
Dodatni sadžaj:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, bazen sa toboganom, odbojka na pesku, sportovi na vodi, animacija tokom dana, takimičenja, večernji zabavni programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, stoni tenis, salon za gimnastiku, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva: doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelu (samoposluživanje – izbor više jela), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

http://dizalyahotels.com/dizalya-palm-garden/?dil=en

Hotel Oba Star 4*

 

Oba Star 4*
Lokacija
Smešten je na 100 metara od šljunkovito-peščane Kejkubat plaže, od centra Alanje udaljen je 2,5 kilometra, a od aerodroma u Antaliji 130 kilometara.
Smeštaj
Kompletno je renoviran 2010.godine, ima 133 sobe u koje spadaju standardne i porodične. Svaka soba sadrži klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, wi-fi konekciju, fen, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Održavanje soba je na dnevnoj bazi.
Dodatni sadržaji
U sklopu hotela postoji otvoreni bazen za odrasle, bazen sa toboganima, dečiji bazen, unutrašnji i spoljašnji restoran, A la carte restoran, 2 bara, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, internet cafe, konferencijska sala, sala za sastanke i frizerski salon. Gosti se mogu opustiti uz sportove na vodi, masažu, stoni tenis i iznajmiti bicikl ili auto. Lekarske usluge, room servis, servis pranja rublja i hemijsko čišćenje su dostupne uz doplatu.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak i večeru u vidu švedskog stola, užinu, kolače, čaj, kafu i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u sklopu hoteslkih termina.

http://www.obastarhotel.com

 

Hotel Remi 4*

Remi hotel 4*
Lokacija
Hotel se nalazi na 150 m od Kleopatrine plaže,od centra Alanje udaljen je samo par minuta hoda, a od aerodroma u Antaliji 120 km.
Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 79 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš kabina/WC), fen, klima uređaj, TV, telefon, sef i balkon.
Dodatni sadržaj
Restoran, bar, bazen, Tursko kupatilo, sauna, masaže, stoni tenis, bilijar, sportovi na plaži, wireless internet, usluge lekara, večernji animacioni programi.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užinu, na bazi švedskog stola (samoposluživanje), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom restorana I barova.

http://www.remi.com.tr

Hotel Monart City 4*

Monart City hotel 4*
Lokacija:
Hotel se nalazi na 1,5km od centra Alanje, od aerodroma u Antaliji je udaljen 125 km, a od peščano - šljunkovite plaže 100 m (prelazi se ulica).
Smeštaj:
Hotel raspolaže sa ukupno 199 soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, minibar, sef i balkon.
Dodatni sadržaj:
glavni I snack restoran, a la carte restoran, barovi, 2 bazena za odrasle I jedan dečiji, SPA centar, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, dnevni i večernji animacioni programi.
Koncept All Inclusive:
Podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užinu, na bazi švedskog stola (samoposluživanje), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom restorana I barova.

http://www.monarthotels.com/

Hotel Kleopatra Royal Palm 4*

Kleopatra Royal Palm 4*
Lokacija
Hotel se nalazi 100m od čuvene Kleopatrine plaže, udaljen je samo kilometar od centra Alanje, a 120 km od aerodroma.
Smeštaj
Hotel ima 152 sobe, i sve imaju kupatilo (tuš/WC), fen, klima uređaj, TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon.
Dodatni sadržaj
Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju „a la carte" restoran, lobi bar, „snack" bar. U sastavu hotela je internet kafe i prodavnica. Hotel ima bazen sa izdvojenim delom za decu i bazen sa toboganima, stoni tenis i bilijar, a mini SPA centar je opremljen saunom i turskim kupatilom. Najmlađi posetioci imaju svoj mini klub.
Koncept All Inclusive
Podrazumeva: – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

www.feriahotels.com

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo