Hotel Porto Carras Sithonia 5* Neos Marmaras

Porto Carras2Hotel Porto Carras Sithonia 5*, udaljen dva kilometra od mesta Neos Marmaras i 120 kilometara od Soluna, hotel je smešten na peščanoj plaži i gostima su na raspolaganju svi sadržaji kompeksa Porto Carras Resort. Hotel sadrži: recepciju,četiri restorana, dve taverne, cafe, sadržaji kompleksa:  bazeni na otvorenom, poslastičarnica, nekoliko barova i restorana, trfika, prodavnica pića, sala za konferencije, škola tenisa, devet teniskih terena, marina, kursevi za sportove na vodi, golf teren sa 18 rupa, jahački kub, fudbalski i košarkaški teren, stoni tenis, ronilački klub, spa centar, sauna, hamam, djakuzi, zatvoreni bazen, teretana, centar za kupovinu, servis za pranje veša, iznajmljivanje automobila...

Nastavi sa čitanjem

Hotel Athena Pallas Village 5* Akti Elias

Athena Pallace10Hotel Athena Pallase Village 5* udaljen je od mesta Neos Marmaras 11 kilometara, nalazi se na zapadnoj obali poluostrve Sitonija, oko 110 kilometara udaljen od Soluna. Hotel se nalazi na peščano šljunkovitoj plaži i svojim gostima pruža sledeći sadržaj:recepcija, restoran, a la carte restoran, taverna, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen u stilu lagune, bar na bazenu, suncobrani i ležaljke pored bazena besplatni (na plaži se plaćaju), dečiji klub, zdravstveni centar, muzej, pozorište, mini market, prodavnica suvenira, crkva, spa centar, sauna, masaža i turisko kupatilo, teretana, menjačnica, internet, servis za pranje veša , kongresna sala, dečiji bazen, tv sala, teniski teren, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži.

Nastavi sa čitanjem

Hotel Anthemus Sea Beach & Suites 5* Akti Elias

Anthemus1Hotel Anthemus Sea Beach & Suites 5* udaljen od mesta Nikiti (deset kilometara) i Neos Marmarasa (sedam kilometara), smešten je na peščanoj plaži Elija. Hotel svojim gostima pruža mnogobrojni sadržaj kao što su: recepcija, restoran, a la carte taverna, restoran na krovu, tri bazena na otvorenom, od toga jedan ima djakuzi u sastavu, a jedan je dečiji, ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, bar, bar na plaži, suvenirnicu, bežični internet, lift, barovi, piano bar, wellnes centar, zatvoreni bazen, hidromasažne kade, sauna, parno kupatilo, masaže, konferencijsku salu, amfiteatar, servis za pranje veša, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu, teretana, teniski teren, odbojka na plaži, animacija, dečije igralište, parking

Nastavi sa čitanjem

Hotel Blue Dolphin 4*Metamorfossi

Blue Dolphin1Hotel Blue Dolphin 4*  nalazi se na samo pedeset metara udaljenosti od plaže i 1,5 km od mesta Metamorfozi, 80 kilometara od Soluna.
Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran, a le carte restoran, tavernu, bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke kraj bazena i na plaži, spa centar, hamam, sauna, djakuzi, menjačinica, tv sala, dečiji bazen, dečije igralište, tenisko igralište, igralište za košarku i odbojku, teren za mini golf, sala za bilijar i stoni tenis, sef, mini market, internet cafe, servis za pranje rublja, parking.

Nastavi sa čitanjem

Hotel Lagomandra Beach 4* Neos Marmaras

Lagomandra Beach1Hotel Lagomandra Beach 4* nalazi se 6 km od mesta Neos Marmaras, na 20metara od peščano šljunkovite plaže. Hotel je smešten na zapadnoj obali poluostrva Sitonija.
Hotel u svom sastavu sadrži: recepciju, restoran, tradicionalnu tavernu, snek bar, tv salu, internet, servis za pranje rublja, bazen, dečiji bazen, bar kraj bazena, stoni tenis, bilijar, bar na plaži, ležaljke i suncobrane na plaži uz doplatu, igralište za decu, parking.

Nastavi sa čitanjem

Hotel Village Mare 4* Metamorfossi

Village Mare4Hotel Village Mare 4* udaljen je od mesta Metamorfozi,1,5 km, a 80 km od Soluna, smešten na samo 50 metara od peščane plaže (prelazi se sporedna ulica).
Hotel svojim gostima pruža razne sadržaje unutar hotela i sadrži: recepciju, restoran, otvoreni bazen, bar, bar pored bazena, bilijar, dečiji bazen, dečiji zabavni park, internet, mini market, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, pikado, tv sala, parking

 

Nastavi sa čitanjem

Lagomandra Hotel & Spa 4* Neos Marmaras

Lagomandra Hotel1Hotel Lagomandra & Spa 4* nalazi se 6km udaljen od mesta Neos Marmaras, sa peščano-šljunkovitom plažom povezan je mostićem preko glavnog puta, od koje je udaljen 150 metara. Hotel je smešten na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, oko 100 km od Soluna.Hotel u svom sastavu ima: recepciju, lobi, dva restorana, tavernu, snek bar, tv salu, internet, bazene, dečiji bazen, bar kraj bazena, stoni tenis, bilijar, bar na plaži, ležaljke i suncobrane na plažu uz doplatu, igralište za decu, mini market, parking.

 

Nastavi sa čitanjem

Hotel Elea Village 3* Akti Elias

Elea Village5Hotel Elea Village 3* nalazi se na 20 metara od peščano šljunkovite plaže (prelazi se lokalna ulica) udaljen od Nikitija odko 9 kilometara i 11 kilometara od Neos Marmarasa. Hotel se sastoji od kompleks sa devet zgrada i raspolaže sa ukupno 80 soba.
Hotel u svom sastavu sadrži: recepciju, restoran, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, malo igralište za decu, teren za tenis, stoni tenis, TV salu, parking.
Standardne sobe su opremljene sa klima uredjajem, SAT TV, telefonom, mali frižiderom, kupatilom, balkonom/terasom.
Ishrana je na bazi polupansiona: doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)

Nastavi sa čitanjem

Hotel Lilly Ann Village 3* Nikiti

Lilly Ann2Hotel Lilly Ann Village 3* smešten na peščano šljunkovitoj plaži, udaljen od Nikitija oko 9 kilometara, 11 kilometara od Neos Marmarasa i 110 kilometara od Soluna.
Hotel u svom sastavu sadrži recepciju, restoran, bazen sa delom za decu, vrt, bar pored bazena, sef na recepciju, TV sala, lobi bar.
Hotel raspolaže sa 38 soba.

Nastavi sa čitanjem

Hotel Sonia Village 3* Gerakini

sonia village 3 gerakini 390 2Hotel Sonia Village 3*, nalazi se 800 metara od mesta Gerakini i 30 metara od plaže, smešten je na početku zaliva izmedju poluostrva Kasandre i Sitonije, udaljen od Soluna 60 kilometara
Hotel u svom sastavu ima: recepciju, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, igralište za decu, bar, mini market, sef na recepciji, TV salu, internet, teren za košarku, odbojku, stoni tenis, servis za pranje rublja kao i parking.

 

Nastavi sa čitanjem

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo