Kokino Nero 2018

Grčka  Kokino Nero apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Smešteno u podnožju planine Ossa, a nedaleko od kanjona Tembi, Kokino Nero je malo turističko mesto sa bogatom florom i faunom i specifičnom klimom koja proizilazi od jedinstvenog spoja blizine planine i mora. Udaljena 140km od Soluna i 70km od Paralije Kokino Nero čije ime u prevodu znači crvena voda, je dobilo ime po termalnim izvorima iz kojih teče voda puna mineralnih soli sa visokim procentima gvoždja, koje je daje specifičnu crvenkastu boju ali i lekovita svojstva. Ovo slikovito mesto je smešteno u hladu raskošnih krošnji platana, kestena i javora, ispresecano potocima i mostićima, u njemu pored šetnje i opuštanja, možete uživati i u sunčanju i kupanju, kako u kadama sa termalnom vodom tako i na šljunkovitim ili peščanim plažama. Na samoj obali, nekoliko taverni,restorana i lokalne kafeterije samo upotpunjavaju ugođaj i čine ovo malo mesto idealnim za miran odmor i uživanje u netaknutoj prirodi i čistom moru. •  ☀ Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju • Apartmani Kokino Nero 

Vila Katarina Kokino Nero

vila katarina kokino nero 4281Leto 2018
Vila je odlično pozicionirana i nalazi se u centru mesta, preko puta plaže, udaljena oko 30 metara od mora, ima dvorište okruženo zelenilom. U neposrednoj blizini se nalazi taverna (pored vile) i još nekoliko restorana i lokala.
Raspolaže sa moderno opremljenim dvokrevetnim studijima i svi se nalaze u prizemlju. Svaki studio ima dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 110cm), opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV i WiFi internet.

Nastavi sa čitanjem

Vila Ivona Kokino Nero

vila ivona 3907 1Leto 2018
Vila se nalazi u mirnom delu mesta, udaljena je oko 250m od mora i ima prelepu baštu sa ozidanim roštiljem.
 Apartmani u našoj ponudi su namenjeni za smeštaj od dve do tri osobe i nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno).

Nastavi sa čitanjem

Vila Hildi Kokino Nero

vila hlidi kokino nero 4768 1Leto 2018

Vila je odlično pozicionirana, udaljena je oko 50m od mora i nalazi se u okviru istoimenog hotela.
Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu sa dva ili tri ležaja (francuski ležaj po grčkim standardima, širine 110cm), namenjenim za smeštaj dve do četiri osobe. Svi imaju odvojeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV, WiFi internet i trem terasu. U dvorištu postoje garniture za sedenje, sa suncobranima, koji su na raspolaganju gostima koji koriste uslugu kafeterije.

Nastavi sa čitanjem

Vila Harisa Kokino Nero

vila hrisa 3906Leto 2018

Vila je dobro pozicionirana, nalazi se u centru mesta, udaljena je oko 150m od plaže.
U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni apartmani, u prizemlju i na prvom spratu i svi raspolažu francuskim ležajima (po grčkim standardima, širine 110cm). Svi apartmani su skromnije opremljeni i poseduju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Nastavi sa čitanjem

Vila Elefteria Kokino Nero

vila elefteria 3905Leto 2018

Vila ima lepu, veliku baštu sa roštiljem i pogledom na more u pozadini, udaljena je od plaže oko 120m.
Svi apartmani se nalaze u prizemlju i imaju dva francuska ležaja (po grčkim standardima, širine 110cm) namenjena za smeštaj dve do tri osobe, skromnije su opremljeni i svaki ima čajnu kuhinju, kupatilo/wc, trem terasu i TV.

Nastavi sa čitanjem

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo