Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Prag i Bratislava

PRAG I BRATISLAVA
DAN ŽENA

Prag je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Glavna atrakcija je istorijski deo grada-centar. Postoji novi i stari deo grada, Staré Mesto i Nové Mesto. Stari deo je lavirint aleja, kaldrmisanih ulica i prolaza koji vode ka Old Town skveru, Staromestské Námestí, Josefov Ghetto, i stari jevrejski kvart. Novi deo grada kontrast je starom po svojoj modernoj arhitekturi.

Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj. Drezden pripada široj populacionoj regiji koja se naziva Saksonski trougao. Jedan je od najzelenijih gradova Evrope. Zbog svog izuzetnog kulturno - istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi. Grad ima naročito mnogo spomenika iz doba baroka: Operu Zemper ( nazvanu po arhitekti), Palata Cvinger, Bogorodina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Državni muzej Drezden.

Karlove Vari je svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke, udaljen je od glavnog grada Praga 130 km . Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi, uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima.Nosi ime po osnivaču, Karlu IV, koji je osnovao grad oko 1370. godine

1.dan: BEOGRAD Polazak autobusa u 18:00 h,sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd.Vožnja preko Novog Sada, Subotice, graničnog prelaza Horgoša sa usputnim zadržavanjem radi odmora.

2.dan: PRAG Dolazak u Prag u jutarnjim časovima.Prepodnevno informativno razgledanje centra grada: Vaclavski trg, Starogradski trg, astronomski sat Orloj, Pauza za osveženje. Jevrejska četvrt, Karlov most, romantična četvrt Mala Strana. Smeštaj u hotel oko 14.00 časova. Slobodno vreme za odmor. Oko 18.00 časova fakultativno odlazak metroom u pratnji vodiča i poseta radionici za izradu stakla, gde se dobija na poklon mali suvenir od stakla + gratis večera, povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: PRAG – Terezin- DREZDEN   Doručak. Slobodno vreme ili u 08. 15 h fakultativni izlet za nemački grad Drezden. ''Firencu na Labi'. Usput panoramska poseta Terezin-u, mesto gde je služio kaznu Gavrilo Princip i gde je umro 28.aprila 1918.godine. u zatvoru stare tvrdjave koju je gradila Marija Terezija. Po dolasku u Drezeden- razgledanje centra grada uz pratnju vodiča i slobodno vreme – mogućnost za posetu Muzeju starih majstora ili Kraljevskoj riznici, Muzeju Maisen porcelana. Šoping u poznatoj Prager Strasse .Predveče povratak u Prag. Fakultativno- jednočasovno krstarnje Vltavom sa noćnom panoramom Praga. Noćenje.

4.dan: PRAG - / KARLOVE VARY Doručak. Razgledanje praškog dvorca ’’Hradčany’’ sa katedralom Sv. Vita, a potom fakultativni poludnevni izlet za Karlove Vary.

Karlove Vari je svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke, udaljen je od glavnog grada Praga 130 km . Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi, uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima. Poseta Ruskoj pravoslavnoj crkvi Sv. Apostola Petra I Pavla.

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju ili ručak u nekoj od lokalnih krčmi sa bogatom ponudom tradicionalnih specijaliteta. U kasnim popodnevnim satima, povratak u Prag.Slobodno vreme u centru Praga. Noćenje.

5.dan: PRAG-BRNO- BRATISLAVA-BEOGRAD Doručak. U 08.15 časova, odjava i napuštanje hotela. Polazak prema Bratislavi. Pauza u tržnom centru 'Avion' kraj Brna. Nastavak putovanja do Bratislave. Kraće razgledanje grada uz pratnju vodiča. Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Nastavak putovanja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora po potrebi. Dolazak u Beograd oko 23.00 časa.

TERMINI PUTOVANJA CENA   PROMO CENA -
08-12. MART 2017 99 79€

  Doplata za 1/1 sobu 45 € (na upit).                        

  • CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz konfornim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u Pragu u hotelu 3*** u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenje/doručak (švedski sto – samoposluživanje), u širem centru grada.
  • Razgledanje Praga, uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku.
  • Usluge vodiča - pratioca grupe na putovanju.
  • Troškove ogranizacije putovanja.
  • CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne troškove i ulaznice za muzeje
  • Međ. zdrav. osiguranje

USLOVI PLAĆANJA: Prilikom prijave i rezervacije uplaćuje se 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta, ili na 3 mesečne rate nakon polaska.. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta.Plaćanje se vrše po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

CENA FAKULTATIVE:Izlet za Karlove Vary 25 ; celodnevni izlet za Drezden 30 €; jednočasovno krstarenje Vltavom 10 €;

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

OPIS HOTELA:

Hotel Fortuna City 3* (www.hotelfortunacityprague.com), nalazi se na 15 minuta vožnje tramvajem do centra grada ili na 500 metara do metro stanice Strašnička gde se do centra grada stiže za 10-tak minuta. Karte za metro se mogu kupiti u hotelu. Hotel raspolaže sa 243 konforne sobe, koje poseduju sopstveno kupatilo, telefon, SAT-TV. Besplatan internet gosti mogu koristiti u foajeu hotela. Doručak se služi po principu “švedskog stola” – samoposluživanje

Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.

Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Program je rađen na bazi minimuma od 45 putnika u autobusu.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

    

  

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo