Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Toskana -proleće 2017

          Toskana-Bolonja-Montekatini-Firenca- San Điminjano-Siena- Piza

Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano… Toskana ima bogato kulturno-istorijsko nasledje, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, crkavama i trgovima... nadaleko je poznata po vinskim regionima i u njoj se proizvode najpoznatija vina Italije – Chianti Classico, Brunelo di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Vernaccia... Svi ovi faktori doprineli su da Toskana bude jedna od turistički najposećenijih regija u svetu...

Toskana

Termini putovanja: 05-10. april                    12 - 17.april                     28.april - 03.maj

1.dan: BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 18:00h sa parkinga kod OTC Buvljak na Novom Beogradu (ul. Jurija Gagarina). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2.dan: BOLONJA – MONTEKATINI TERME
Dolazak u Bolonju u jutarnjim satima.. Obilazak istorijskog jezgra grada: crkva San Francesko, Neptunova fontana, Piazza Maggiore, Bazilika Sv Petronija, Palazo Comunale, Palazo di Archiginasio – prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv Stefana...
Nastavak putovanja do banje Montekatini. Smeštaj u hotel. VEČERA . Noćenje.
3.dan: MONTEKATINI TERME – FIRENCA- MONTEKATINI
Doručak. Fakultativno izelt za Firencu - glavni grad istoimenog okruga i glavni grad pokrajine Toskana. U srednjem veku Firencaje postala važno ekonomsko, kulturno i finansijsko središte. Tokom novog veka, bila je prestonica Velikog vojvodstva Toskane pod dominacijom porodica Mediči i Lorena. Za Italijane, ali i za čitav Zapadni svet, Firenca ima ogroman istorijski, obrazovni, kulturni i umetnički značaj, zbog čega je i poznata kao „Italijanska Atina“. Spada u red turistički najpoznatijih gradova sveta. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESKO-a. U večernjim satima povratak u Montekatini. Večera. Noćenje.
4.dan: MONTEKATINI TERME - SIJENA – SAN ĐIMINJANO – PRATO (šoping )
Doručak. Fakultativno: Izlet do Sijene i San Điminjana, poznatih turističkih centara oblasti Kjanti, čuvenoj po proizvodnji vrhunskih vina. Putovanje do Sijene grada pod zaštitom Unesco-a. Panoramski obilazak: Duomo, Trg Pjaca del Kampo, palata Salimbeni, krstionica, univerzitet...U nastavku programa poseta malom živopisnom srednjevekovnom gradiću San Điminjanu koji je očuvao svoj istorijski centar kao i ambijent 13-14 veka. Grad je poznat pod nadimkom “Grad 100 tornjeva”. Nakon obilaska San Điminjana, polazak za Prato i poseta outlet šoping centru „I Gigli“. Zadržavanje 2 -3 sata u zavisnosti od raspoloživog vremena. Povratak u Montekatini Terme u večernjim satima. VEČERA. Noćenje.
5.dan: MONTEKATINI TERME / PIZA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela u 08.00 časova. Polazak za Pizu. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Nastavak putovanja u pravcu Slovenije i Hrvatske za Srbiju.
6.dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA: 139 € - usluga noćenje / doručak 159 € - usluga polupansion 

Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €. Doplata za 1/1 sobu 45 €, popust za treću osobu 10€.
Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
- 3 noćenja /doručak ili 3 polupansiona (doručak kontinentalni slatko-slani, večera –klasičan meni) u Montekatiniju u hotelu sa 3*
smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja - troškove organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
- fakultativne programe
- individualne troškove, međunarodno zdravstveno osiguranje
- gradsku komunalnu taksu u Montekatiniju ( 3€ - plaća se prilikom preuzimanja ključeva)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: - Sijena i San Điminjano 30 € - Firenca 30 €
Putnici koji se opredele za oba izleta ostvaruju popust 10€. Minimum za realizaciju fakultative je 30 osoba.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u 4 mesečne rate 15–og ili 20-og u mesecu. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
OPIS HOTELA - Montobello 3*
Ovaj šarmantni hotel idealno je pozicioniran, na samo 5 minuta šetnje od spa centra Terme di Montecatini i 10 minuta lagane šetnje do železničke stanice. Sobe u hotelu sadrže SAT TV, klimu, mini bar i sef, uključujući kupatilo opremljeno fenom i toaletnim priborom, dok pojedine sobe imaju i balkon. U celom hotelu dostupan je bežični internet. Restoran hotela koji je otvoren u vreme ručka i večere pružiće Vam mogućnost da uživate u čarima prave toskanske kuhinje. Hotelski bar poseduje sunčanu terasu sa sofama na kojoj se gosti mogu opustiti uz aperitiv i koktele. Sve ovo čini ovaj hotel idealnim mestom odakle ćete krenuti u upoznavanje prelepe Toskane. www.hotelmontobello.it
Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pre puta.
NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Minimum za realizaciju aranžmana je 60 putnika.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo