Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

TORINO VENARIJA REALE, LAGO MAGGIORE, BERGAMO

TORINO
VENARIJA REALE, LAGO MAGGIORE, BERGAMO

Torino je glavni grad italijanske regije Pijemont, koji će Vas nenametljivo osvojiti svojom lepotom, otmeno kako to mogu samo nekadašnje prestonice. Torino je grad automobila, čokolade, muzeja, filma, sporta... Jedini način da doživite njegovu slavnu istoriju, sadašnjost i budućnost, mistične ulice i predivnu baroknu arhitekturu jeste da budete deo toga, bar na trenutak.

Autobusom 6 dana 3 noći

Citta Torino

PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u kasnim popodnevnim satima (oko 18h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti...
Dan 2. TORINO
U prepodnevnim satima dolazak u Torino, prestonicu italijanske regije Pijemont. Po dolasku panoramski obilazak grada: trg Kastelo – srednjovekovno srce grada, „kraljevski salon Savoje“, palata Madama izgrađena na mestu nekadašnje rimske kapije Pretorija, Duomo – veličanstvena katedrala u kojoj se čuva Isusov pokrov „Sacra Sindone“, Kraljevska palata – nekadašnja rezidencija dinastije Savoja, Mole Antoneliana – fantastična kupola visoka 165 m sa panoramskom terasom na 85m visine, sa koje se pruža nestvaran pogled na grad, trg Sv. Karla – po mnogima najlepši gradski trg sa crkvama „bliznakinjama“. Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 3. TORINO – VENARIJA REALE ( FAKULTATIVNO) - TORINO
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Torinu ili mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Reggia di Venarija Reale, udaljena od Torina nekoliko kilometara. Reggia di Venarija Reale je kompleks izgradjen u 17.veku za boravak I uživanje kraljevske dinastije Savojski. Unutar ovog kompleksa nalazi se dvorište časti, dvorska kapela, palata Diana, Stari zamak, Sat toranj. U kraljevskoj palati nalaze se raskošne odaje i galerijska postavka sa vrednim umetničkim delima. Sve to skupa okruženo je predivnim vrtovima sa fontanama I skulpturama. Obilazak zamka sa loklanim vodičem I nakon toga slobodno vreme za individualnu šetnju u bašti zamka. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4. TORINO – LAGO MAGGIORE ( FAKULTATIVNO) - TORINO
Doručak. Nakon doručka slododno vreme u Torinu ili mogućnost fakultativnog odlaska na Lago Maggiore, drugo po veličini jezero u Italiji. Dolazak u Stresu – gradić poznat po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije. Fakultativna vožnja brodom po jezeru sa posetom Boromejskim ostrvima: Isola Bella i Isola dei Pescatori. Isola Bella je ostrvo palata iz 1632.god. čiji se vrtovi stepenasto spuštaju i imaju 10 terasa. Isola dei Pescatori je ostrvo dugo 350m, široko 100m ima samo 57 stanovnika, koji žive od ribolova i turizma. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme povratak u Torino. Noćenje.
Dan 5. TORINO – BERGAMO
Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema italijanskoj regiji Lombardija. Poseta jednom od najlepših gradova ove regije – Bergamo, koji se sastoji od Donjeg grada – moderno središte Bergama I Gornjeg grada – istorijski centar Bergama. Odlazak do uspinjače, koja predstavlja jednu od najstarijih u Italiji, datira iz 19. veka I vodi nas do Gornjeg grada, koji čuva predivnu srednjovekovnu arhitekturu. Šetnja gradom : Piazza Vecchia (Stari trg), Palazzo della Ragione, romanička crkva Santa Maria Maggiore, Duomo... Nakon razgledanja slobodno vreme sve do okupljanja i polaska prema Srbiji. Vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku sa usputnim pauzama za odmor i prelazak državnih granica...
Dan 6. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA TERMIN PUTOVANJA CENA ARANŽMANA SPECIJALNA PONUDA
PROLEĆE 30.05.-04.06.2017. 179€ 169€
LETO 20.09.-25.09.2017. 179€ 169€

SPECIJALNA PONUDA – BROJ MESTA OGRANIČEN

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz turističkim mini-busom ili autubusom (audio, video A/C) na datoj relaciji po programu,
• smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u hotelu sa 3* u Torinu ili bližoj okolini.
• smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama (opremljene telefonom, TV-om, kupatilom),
• obilazak gradova prema programu putovanja,
• kartu za funikolare-uspinjaču u Bergamu,
• usluge vodiča – pratioca tokom putovanja i troškove organizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:

• Fakultativne izlete
 Venarija Reale- 35€ - prijave I uplate u agenciji (izlet obuhvata prevoz od hotela do Venarije Reale, ulaznicu I obilazak zamka sa vodičem).
 Lago Maggiore - 30€
 Karta za obilazak Boromejskih ostrva - 11€ (cena je podložna promeni)
• Obeveznu boravišnu taksu, koja se plaća hotelu u iznosu od 3€ po osobi po noći.
• individualne troškove putnika
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
• plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate
• ugovoreni–započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
• gotovinski: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
• čekovima: prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak čekovima gradjana na 3 rate (rate dospevaju svakog 10. i 25. u mesecu). Čekovi se deponuju 7 dana pre početka putovanja.
• osiguranje se plaća na dan rezervacije
• cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

POPUSTI I DOPLATE
• doplata za jednokrevetnu sobu - 60€

SMEŠTAJ U OPISANIM HOTELIMA (UKOLIKO U NJIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA):
IDEA HOTEL TORINO MIRAFIORI 3* - www.ideahotel.it/torino.html - hotel je smešten u mirnom kraju, dobro je povezan sa centrom Torina. Broj smeštajnih jedinica je 100. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Doručak je po principu švedskog stola. U blizini hotela nalaze se prodavnice, restorani, banke, apoteke I sportski objekti.
HOTEL RESIDENCE GUIDO RENI 3*- www.albergoguideoreni.it - hotel je udaljen 5km od centra Torina. Broj smeštajnih jedinica je 64. Sobe imaju balkon. TV, telefon i sopstveno kupatilo. Doručak je po principu švedskog stola.
HOTEL PLAZA 3*- http://www.hotelplazatorino.it/ita/hotel-torino-centro.html - hotel je udaljen 2km od železničke stanice Porta Nuova. Broj smeštajnih jedinica je 65. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Doručak je po principu švedskog stola.

NAPOMENE
• Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
• Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
• Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
• Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo , tople i hladne napitke.
• Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 putnika da bi se isti realizovali.
• U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
• organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
• Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
• Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Raspred sedenja u autobusu po redosledu prijave. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
• Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa
• ROK ZA PRIJAVU JE 7 DANA PRE POLASKA ILI DO POPUNE MESTA

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo