Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Grac i Maribor

 AUSTRIJA I SLOVENIJA

GRAC I MARIBOR

SHOPPING I DEGUSTACIJA 100 VRSTA ČOKOLADE

Grac je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji i glavni grad savezne pokrajine Štajerske. Smešten je u predalpskom prostoru, na severnoj ivici Gradečkog polja ,a kroz grad teče reka Mura. Istorijsko središte Graza je upisano na UNESCO-v popis mesta svetske baštine u Evropi 1999. godine kao primer skladnog suživota tipičnih građevina iz različitih istorijskih razdoblja i umetničkih stilova. Graz je takođe poznat po velesajmu koji se održava svako proleće i u jesen.

Fabrika čokolade Zotter se nalazi u Riegesburgu i ne predstavlja običan proizvodni pogon već veoma atraktivnu turističku destinaciju. Poseta fabrici počinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi a nakon toga posetioci uživaju u izuzetno zanimljivoj turi nazvanoj Schokoladen Theater. Svaki posetilac dobija keramičku kašičicu za degustaciju čokoladnih smesa i do kraja proba više od 100 vrsta čokolade (tamna i bela, od 30-100% kakaovca). Oko fabrike se na 27 ha prostire Eko farma sa autohtonim vrstama domaćih životinja.


Maribor je drugi po veličini grad od 11 opština u Sloveniji. Predstavlja regionalno središte pokrajne Štajerske, koja se zapravo većim delom prostire u Austriji. Leži na reci Dravi, na mestu gde si sastaje planinski masiv Pohorje, Dravsko polje I planina Kozjak. Obrazovni centar i sedište mariborske nadbiskupije. Veći urbani centar je Grac u Austriji, koji se nalazi na 60 km od Maribora.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN Polazak autobusa iz Beograda u 23.30h, ( tačno mesto polaska biće poznato 2 dana pred put ). Vožnja autoputem kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji uz kratke usputne pauze za osveženje.
2.DAN Dolazak u Grac u jutarnjim časovima. Grac je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji i glavni grad savezne pokrajine Štajerske. Smešten je u predalpskom prostoru, na severnoj ivici Gradečkog polja ,a kroz grad teče reka Mura. Istorijsko središte Graca je upisano na UNESCO-v popis mesta svetske baštine u Evropi 1999. godine kao primer skladnog suživota tipičnih građevina iz različitih istorijskih razdoblja i umetničkih stilova.Obilazak grada uz pratnju vodiča u trajanju od cca.3.5 sata.Slobodno vreme za šoping ili fakultativni odlazak ka gradu Riegesburgu gde se nalazi poznata fabrika čokolade Zotter www.zotter.at i gde je predviđen specijalno osmišljen obilazak fabrike i degustacija preko 100 raznih vrsta čokolade, u trajanju od sat I po vremena. Fabrika čokolade Zotter ne predstavlja običan proizvodni pogon već veoma atraktivnu turističku destinaciju. Poseta fabrici počinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi a nakon toga posetioci uživaju u izuzetno zanimljivoj turi nazvanoj Schokoladen Theater. Svaki posetilac dobija keramičku kašičicu za degustaciju čokoladnih smesa i do kraja proba više od 100 vrsta čokolade (tamna i bela, od 30-100% kakaovca). Oko fabrike se na 27 ha prostire Eko farma sa autohtonim vrstama domaćih životinja.Povratak u Grac. Polazak za Maribor. Dolazak u Maribor u popodnevnim časovima.Smeštaj u hotel u strogom centru Maribora u pešačkoj zoni.Slobodno vreme za odmor ili individulno odlazak u terme Fontana (ulaznica se kupuje u hotelu sa popustom i košta 5,5 €) http://www.fontana.si Večera.Noćenje
3.DAN Doručak.Napuštanje hotela.Uz pratnju vodiča upoznavanje sa gradom, panoramsko – pešačko razgledanje drugog najvećeg grada u Sloveniji,grada na reci Dravi,u podnožju Pohorja (Zlatna Lisica), grada na najvećem vinskom putu u ovom delu Evrope,prestonici Evropske kulture 2012.godine,TOP 10 svetskih gradskih destinacija u 2016.godini po mišljenju pisanih medija,mesta najstarije loze na svetu i omiljenog mesta za zaljubljene po „World News“-u.Slobodno vreme za šoping u molu “Europark“www.europark.si U 15.30 h polazak za Beograd uz usputne pauze.Dolazak u Beograd u kasnim noćnim časovima.Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA

Hotel 2*  

PROMO CENE

Hotel 3*

PROMO CENE

15-17. februar 2018. - Državni praznik

75 €

85 €

79 €

89 €

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom visoke turisticke klase(klima/dvd/audio oprema) na navedenoj relaciji

• Smeštaj u htl Uni 2** ili htl Orel 3* u Mariboru u 1/2 i 1/3 sobama na bazi noćenja / doručak ili polupansiona
(doručak-švedski sto,večera kontinentalna)
• razgledanja prema programu Graca i Maribora
• usluge turističkog vodiča/pratioca tokom celog putovanja
• troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje UNIQA
• poseta Fabrici čokolade (fakultativno 20 €, minimum 20 putnika za realizaciju posete)
• individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom Za plaćanje na rate: prilikom rezervacije 30%, do polaska još 20%, a ostatak na 2 mesečne rate nakon polaska. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate..
Hotel Uni 2* se nalazi u istorijskoj zgradi u centru Starog grada u Mariboru, tik uz hotel Orel i posluje u okviru ovog hotela. Hotel poseduje 54 sobe po strukturi jednokrevetne/dvokrevetne/trokrevetne i četvorokrevetne. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i WC, direktnu telefonsku liniju, kablovsku TV, kao i internet konekciju. Doručak je na bazi švedskog stola, večera je posluživanje. Restorani i barovi nalaze se u neposrednoj blizini. Tržni centri, muzeji i sve poznate znamenitosti udaljene su svega par koraka.
Hotel Orel 3* (, www.hotel-orel.si) se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru Starog grada. U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran, parking, lift, sef. Hotel poseduje moderno opremljene sobe sa besplatnim internetom u svim sobama. Svaka soba poseduje tuš / wc, telefon, Tv. Doručak je na bazi švedskog stola.
Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programU slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman rađen na bazi minimuma 45 osoba.

 

 

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo