evropski gradovi 2018srbija 2018 2019 izletigrčka leto 2018Crna Gora Sutomore 2018 2019

Grčka  Stavros apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Nea Vrasna apartmani • Crna Gora apartmanski smeštaj  ☀ Za vas, svake sedmice izdvajamo kvalitetan a povoljan apartmanski smeštaj! Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju • Apartmani Grčka

Berlin Nova Godina 2018

NEMAČKA
BERLIN
doček Nove Godine 2018
BUS 6dana

Grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom koji je razdvajao dve kulture - istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem SAD, Britanije i Francuske. Grad koji je posle Drugog svetskog rata pretrpeo teško razaranje i zbog toga nazvan "Vremenskom nulom", danas je jedan od najvećih i turistički najposećenijih gradova Evrope. I posle rušenje Zida, podela u gradu se i dalje oseća: grafiti, klubovi i duh slobode sa jedne strane, a uređenost, mirni parkovi, visoke zgrade, čiste ulice sa druge strane. Ono što privlači turiste je bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji, pivnice, pabovi, napuštene umetničke kolonije, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata... Poznate znamenitosti za obilazak su Berlinski zid, Siegesseule, Brandenburška kapija, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, ulica Unter den Linden, Aleja Karla Marksa, Rajhstag, Nikolajska četvrt. Willkommen!

berlin oktobar

PROGRAM PUTOVANJA
OBILASCI:Berlin – Tropical Island – Potsdam – Drezden
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa dogovorenog mesta iz Beograda i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 18:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim pauzama.
2. dan BERLIN
Dolazak u Berlin oko podneva. Panoramski obilazak grada: Berlinski zid sa umetničkim delima (istočna strana), Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem, OstBanhof sedište (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina), četvrt Sv. Nikole, ostrvo muzeja, Berlinska katedrala, avenija Unter den Linden, Brandeburška kapija – ponosni simbol nekadašnje prestonice nemačkog carstva, Reichstag – nemački parlament, Fridrihova ulica. U zapadnom Berlinu: zgrada nemačke vlade, glavna železničku stanica, Tiergarten, Postdamer Platz, Kunstforum – Berlinska filharmonija, dvorac Šarlotenburg, nacionalna biblioteka, Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija ulica u Berlinu), Čekpoint Čarli (nekadašnji najpoznatiji
granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), jevrejski muzej, Gendarmenmarkt, Leipziger Strasse... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan BERLIN – TROPICAL ISLANDS – BERLIN
Doručak. Fakultativni odlazak u Tropical Island. Tropical Island je najveći zatvoreni prostor sa tropskom klimom u kojoj su nekad pravljeni cepelini. Nalazi se na samo 60 km od Berlina, veličine je 66.000 m² i sada sadrži veštačko more, plaže, bazene, tobogane, tropsku šumu, „Bali“ lagunu, sojenice, terene za mini golf, kafe barove, restorane, prodavnice.Povratak u Berlin. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018.GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan BERLIN – POTSDAM – BERLIN
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska do Potsdama. Nalazi se u blizini Berlina, čuven je po letnjoj rezidenciji kralja Frederika Velikog. Panoramski obilazak prestonice savezne države Brandenburg: dvorac Sanssusi (nije predviđen grupni ulazak) – letnja rezidencija, palata Sesilienhof (nije predviđen grupni ulazak), most Gilenike (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata), holandske opštine, nove palate...Slobodno vreme. Povratak u Berlin.Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
5. dan. BERLIN – DREZDEN – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Drezden - jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet „Firenca na Elbi“. Obilazak Katedrale, Opere, Cvingera, Brul terase i prijatna šetnja pored reke Elbe. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping, koji u ovom gradu zasigurno predstavlja pravo zadovoljstvo. Polazak za Srbiju oko 21.00h.
6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u podnevnim časovima

   C E N A :

Aranžman se plaća u dinarskojprotivvrednostipoprodajnomkursuProCreditbankena dan uplate.
Ceneiztabele su u evrima.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
• smeštaj u Berlinu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu Ibis Budget Berlin Ost u dvokrevetnim sobama
• obilaske prema programu (Berlin – panorama grada)
• troškove organizacije i vođenja aranžmana
• usluge licenciranog pratioca grupe
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji,osigurana suma je 30.000€) – 7€ (osobe od 19 – 64 god.), 5€ ( deca od 0 meseci – 18 god.), 13 € (osobe od 65-80 god.)
• ulaznice i fakultativne izlete
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
• Potsdam – 20 € odrasli / 15 € deca
• Drezden – 30 € odrasli / 20 € deca
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnomsastojiodtroškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Terminifakultativnihizleta su promenljivi i zaviseodslobodnih termina polokalitetima, brojaprijavljenihputnika i objektivnihokolnosti. Fakultativniizletisuorganizovaniodstranelokalneagencije, ino-partneraOrganizatoraputovanja. Svuodgovornostprilikomizvođenjafakultativnihizletasnosiino-partner.
DOPLATA ZA 1/1 SOBU:40%od cene aranžmana
POPUSTI:
• decaod 0 – 2 godinebesplatno u pratnjidvepunoplatežneosobe (imajusedište u autobusu, nemajuležaj u hotelu)
• decaod 2 – 12 godinapopust20% u pratnjidvepunoplatežneosobe (imajusedište u autobusu, imajuležaj u hotelu)
SOPSTVENI PREVOZ:
• NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
• pre polaskana put podići u agencijivaučer, kojimogutražitigraničnevlastiprilikomulaska u drugezemalje
• postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
POLASCI IZ DRUGIH MESTA(mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
• NOVI SAD – polazaksaparkingakodLokomotive
• OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj je u Berlinu (Nemačka) u hotelu ranga 2*. Hoteliiz ove ponudeimajurestoran, a svaka soba imatuš/WC i nalaze se nalinijigradskogprevoza.
IBIS BUDGET BERLIN OSThttp://www.ibis.com/gb/hotel-2631-ibis-budget-berlin-ost/index.shtml
Ovo je hotel izpoznatogsvetskoglanca IBIS BUDGET. Hotel se nalazinaoko 20 minuta od centra grada. Raspolažesa 110 soba. Hotel posedujerestoran, internet i parking. Svaka soba posedujekupatilo (tuš/WC), TV, klimauređaj, radnisto i internet. Doručak – kontinentalnišvedskisto.
NAPOMENA:
Hotel Ibis Budget Berlin Ostnemamogućnost 1/2+1 soba, osimzadveodrasleosobe i dete do 12 godina.
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikomrezervacije, a ostatakod 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikomrezervacije, a ostatakod 70% u jednakimmesečnimratamačekovimagrađana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do 15.04.2017.
3. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a naosnovuprofakturekojamorabitirealizovananajkasnije 10 danapred put
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel imarestoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštajiz ove ponuderegistrovan je, pregledan i standardizovanodstraneNacionalneturističkeasocijacijezemlje u kojoj se nalazi. Opisdestinacija i smeštajadostupan je u agencijiilina web-straniciOpisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
• Objašnjenje: kontinentalnišvedskisto – manjiizbornamirnica i uglavnom je slatkidoručak. Uglavnom je zastupljenainternacionalnakuhinja
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
U slučaju da su u pitanju Ibis Budget hoteli, pomoćni ležaj je krevet na sprat zbog čega treća odrasla osoba ima popust u iznosu od 20 %.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik hotela odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
OPŠTE NAPOMENE:
• Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
• Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
• Svakikomadprtljaga mora bitiobeležen obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
• Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
• Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanuminimum 4 – 8 nedeljaunapred
• Maloletniputniciprilikomputovanjamorajuimatioverenusaglasnostroditelja
• Svavremena u programimaputovanja su data polokalnomvremenuzemlje u kojoj se boravi
• Putnicikojiposeduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišukodnadležnogkonzulata o uslovimakojivažezaodredišnuilitranzitnuzemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i urednoobezbedepotrebneuslove i isprave
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbijiwww.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
• Zbogpoštovanjasatnicapredviđenihprogramomputovanja, kaoipoštovanjavremenaostalihputnikaizgrupe, negarantujemomogućnost zadržavanja na granicikojapredstavljaizlazakizEvropskeUnije, radiovereračunaipovraćajaporezaizEvropskeUnije (TAXFREE)
• Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.

 

 

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo