evropski gradovi 2018srbija 2018 2019 izletigrčka leto 2018Crna Gora Sutomore 2018 2019

Grčka  Stavros apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Nea Vrasna apartmani • Crna Gora apartmanski smeštaj  ☀ Za vas, svake sedmice izdvajamo kvalitetan a povoljan apartmanski smeštaj! Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju • Apartmani Grčka

Istanbul novogodišnja čarolija

 ISTANBUL
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA

docek nove godine istanbul

TERMIN : 01 / 06. januar 2018.
autobusom 6 dana (3 noćenja)

"Grad gradova" - na dva kontinenta, spoj Evrope i Azije na Bosforskom moreuzu sa navažnijim i najlepšim građevinama: Đenovljanska kula Galata Unkapani mostom povezana sa desnom obalom Zlatnog roga. Rimski Aquadukt i Justinijanova Cisterna, sa Aja Sofijom i hipodromom pričaju nam o najdugovečnijoj Imperiji, grčkog jezika, rimskog prava i hrišćanske religije. Pripovedanje se nastavlja i posle 29. maja 1453. Sultanat postaje Imperija, savršeno državno uređenje koje izgrađuje Kanuni sultan Sulejman, dostižući možda ideal Platonove države, stvoriće Veliku silu, koja je trajala sve do 1918.godine. Grad gradova i danas sa Vaseljenskom patrijaršijom čini centar pravoslavnog hrišćanstva. Kao obavezni i kao osnovni deo aranžmana uključili smo u program obilazak najvažnijih građevina koje su nam ostavili vizantijski carevi.
1.dan (01.01.2018 ponedeljak) BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta oko 15.00 časova (tačno vreme i mesto proveriti 2 dana pred put). Vožnja u pravcu Niša I Dimitrovgrada, preko Bugarske i Turske sa kraćim pauzama po potrebi. Noćna vožnja.
2.dan (02.01.2018 utorak) ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog lokalnog vodiča / Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu...Prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta brdu Čamlidža, jednom od najlepših izletišta i vidikovca Istanbula. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan (03.01.2018 sreda) ISTANBUL
Doručak. Fakultativno – razgledanje OSMANLIJSKİH spomenika sa vodičem i uključenim ulaznicama - Aja Sofija, Topkapi palata, Nemačka fontana, Plava džamija i džamija Mehmed paše Sokolovića. Slobodno vreme za šoping i druge individualne aktivnosti. Uveče fakultativan odlazak na – „Tursko veče“ u internacionalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (04.01.2018 četvrtak) ISTANBUL
Doručak. Fakultativno obilazak patrijaršije, a potom odlazak na krstarenje Bosforom: Zlatni rog, kula Galata, vojna akademija, bosforski most, Rumeli i Anadolu hisar, Bilerbei palata, princezino ostrvo... Slobodno vreme i šoping u Grand Bazaru. Noćenje.
5.dan (05.01.2018 petak) ISTANBUL
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativan obilazak Dolmabahče palate – poslednja razidencija Osmanlijskih Sultana, sagrađena u stilu apsolutističkih imperatorskih palata, koja je po bogatstvu nadvisila i svoj uzor, Versaj. Polazak za Srbiju u posle podnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora.... Noćna vožnja.
6.dan (06.01.2018 subota) BEOGRAD Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima.

HOTEL

CENA ARANŽMANA

po osobi

SPECIJALNA CENA

4*

139 €

109 € do 29.11.

 

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE
- prevoz visokopodnim autobusom sa audio i dvd opremom, klimom, na navedenoj relaciji
- 3 noćenja sa doručkom /švedski sto/ u hotelu sa 4* po lokalnoj kategrizaciji u 1/2 sobama
- razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
- usluge stručnog vodiča tokom puta
- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- međ. zdravstveno osiguranje- prema opštim uslovima UNIQA osiguranja
- individualne troškove
- fakultativne izlete
Doplata za 1/1 sobu 55 €

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate i to: gotovinski, ili putem administrativne zabrane.
Odloženo plaćanje: prilikom rezervacije 30%, ostatak u 3 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane.)

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 osoba), nisu obavezi deo programa, već po sopstvenom izboru.
Poseta Aja Sofiji sa ulaznicom i lokalnim vodičem 20 €; Razgledanje osmanlijskih spomenika - u trajanju od cca 4,5 h sa stručnim vodičem i ulaznicom za Topkapi palatu 25 €; Krstarenje Bosforom – u trajanju od cca 1,5 h sa stručnim vodičem 20 €; Tursko veče – večera, (trbušne plesačice, folklor, kozaci, internacionalni zabavni program i pesme na 9 jezika), 2 pića po izboru 30 €
Dolmabahče palata – u trajanju od cca 2 h sa stručnim vodičem 20 €

Hotel Grand Asiyan 4* http://hotelgrandasiyan.com/index.html nalazi se u centru starog istorijskog dela Istanbula (Laleli), u blizini Kapali čaršije, Aja Sofije, Plave džamije, Topkapi palate, Ištiklal ulica...Hotel raspolaže sa restoranom i aperitiv barom, turskim kupatilom, zatvorenim bazenom, saunom. Svaka soba ima klimu, TWC, TV, telefon, mini bar. Doručak je na bazi švedskog stola.
Opis hotela dat ilustrativno.
Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo