Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77
Radno vreme: od 10 do 17h, subotom od 10 do 15h
Licenca OTP 11/2010

sloganyuta garancija 2017

Stavros Vila Stela platani

 • Vila Stela Platane

  Vila Stela Platane

  u Platanama, okružena zelenilom u mirnoj ulici na samo 80m od plaže nalazi se vila Stela. Ukrašena cvećem i sa ogradjenim dvorištem vila poseduje četverokrevetne i petokrevetne mezonete na dva nivoa, čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv-sat (rts1), klima uredjaj (bez doplate), wi-fi internet. Promena posteljine i peškira je na pola smene. Petokrevetne mezonete se sastoje iz dva dela, donjeg dela koji se nalazi u polusuterenu sa francuski ležajem i jedan singl klasičnim ležajem, stepenicama metalne konstrukcije se penje na gornji nivo-visoko prizemlje na kome se nalazi francuski ležaj, kuhinja, tv, klima. Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Četverokrevetne mezonete se nalaze na prvom spratu i sastoje se od dva nivoa, na prvom nivou se nalaze kuhinja, kupatilo, tv, i francuski ležaj, terasa,na gornjem nivou-potkrovlju se nalazi dva singl ležaja i klima uredjaj (bez doplate). Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Idealna za porodice sa decom zbog svoje strukture apartmana, blizine plaže i zaklonjenosti od buke i glavne ulice, vila Stela pruža odlične uslove za miran porodičan odmor.Vila je kategorisana sa tri ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji. Usluga je na bazi najma mezonete

 • Mapa

  mapa stavros sajt/></p>
<p><img src=

 • YouTube

PROGRAM PUTOVANJA

 • 1.dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga preko puta Buvlje pijace Novi Beograd (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • 2.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • 2.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • 12.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • 13.dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

Cenovnik leto 2017-

Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam studia/apartmana za 10 noći/11 dana
AC-klima uredjaj (korišćenje bez doplate-besplatno)
WF-bežični internet, korišćenje besplatno
Besplatan wi-fi:agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
TV-televizor, sa grčkim kanalima

Cene u tabeli su izražene u evrima i predstavljaju cenu smeštaja sa uključenim autobuskim prevozom po osobi. U slučaju spajanja dve smene, cena se umanjuje za 20 eur po osobi.

Pošaljite upit

Polja označena sa * su obavezna

Aranžman obuhvata:

 • boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • usluga predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:

 • autobuski prevoz na naznačenoj relaciji (osim u pred/post sezoni kod paket aranžmana)
 • troškovi medjunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • individualni troškovi

Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.
Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika i uslovima ,, DDOR Novi Sad siguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator putovanja -turisticka agencija Bay travel ima garancije putovanja u visini 300.000 eura u slučaju A) insolventnosti Organizatora, i B) naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja, po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0035/2017 od 25.01.2017. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacjom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300055789 od 25.01.2017. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

POPUSTI ZA DECU u sezoni:

 • Jedno dete do 12 god uz dve odrasle osobe može besplatno koristiti smeštaj u zajedničkom krevetu
 • Dvoje dece do 12 god mogu zajedno koristiti jedan krevet

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Piraeus banke na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:
  Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • ČEKOVIMA GRAĐANA
  Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2017. godine,( dospeće rate 10-tog. u mesecu.)
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:
  Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2017 godine.(dospeće rate 10.-tog u mesecu)
 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/3+1- trokrevetni studio sa komfornim pomoćnim ležajem.,1/5 dpl-petokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe.Studio- podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa. Apartman –podrazumeva odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.
Apartman dupleks –podrazumeva dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa. Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.Izmedju nivoa nema vrata.
Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).
-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.
Posteljina je sastavni deo inventara,ali ne i peškiri (ne menjaju se u toku smene), sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica),promena posteljine je na pola smene,(putnici dobijaju čistu posteljinu i sami je menjaju)
Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m
Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA

Važne napomene:

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h). Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
Bay travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa,odnosno 20 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.
Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Bay travel, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – DDOR Novi Sad.

Cenovnik br.1 od 28.11.2016.god

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije Bay travel d.o.o.licenca br.OTP 11/2010 izdata 28.01.2010.godine sa kojima su upoznati svi putnici pre sklapanja Prijave/Ugovora o putovanju

Oznake: Stavros,, stavrosapartmani

Ponude

Gde se nalazimo

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 10 do 17h
Subota: od 10 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo