Terme Krka

SmarjeskeToplice 02Terme Krka kao deo grupacije Krka jedno su od vodećih turističkih preduzeća u Sloveniji. Čine ih Terme Dolenjske Toplice i Terme Šmarješke Toplice i hoteli na Otočcu: Hotel Šport i poznati Dvorac Otočec, a pod njihovo okrilje spada i primorski centar Talaso Strunjan i Golf Dvorac Otočec.Ako za svoj odmor izaberete Terme Dolenjske Toplice ili Terme Šmarješke Toplice, možete da upoznate posebnosti šumovite pokrajine na jugu Slovenije. Po njoj su posejani vinogradi, a put mimo njih vodi do dvoraca, crkvica, manastira. Blizu je Novo mesto sa izuzetnom istorijskom baštinom, muzejima i galerijama....Ako pak izaberete Talaso Strunjan, dostupne su Vam posebnosti Jadranskog mora i obližnjeg Krasa. Čak i pešice, možete da se zaputite u slikoviti Piran ili da se odlučite na izlet do Postojnske jam, jedne od najpoznatijih kraških jama na svetu, kao i do Lipice, kolevke plemenitih belih konja-lipicanera.

Nastavi sa čitanjem

Atlantida Boutique hotel

Atlantida

Atlantida Boutique hotel 5*
se nalazi u Rogaškoj Slatini, Slovenija. To je jedini luksuzni hotel sa 5* u okolini, čiji je cilj u potpunosti zadovoljiti gosta smeštajem i uslugom u hotelu. Hotel je nameljen ljudima koji žele da pobegnu od slakodnevnog stresa u tišini, i onima koji su fascinirani hotelskom arhitekturom na luksuznom nivou i potpunom privatnošću. Hotel je otvoren cele godine i ima 76 luksuznih dvokrevetnih soba i apartmana, bar u lobiju hotela, restoran )mediteranska kuhinja, tradicionalni specijaliteti, lokalna sezonska hrana, dijetalna hrana...), restoran Club i Ala carte, grejani unutrašnji bazen i wellness (finska i tursak sauna, slana soba i prostor za masaže), dvoranu za fitness i kongresnu dvoranu, garažu za goste hotela.

Nastavi sa čitanjem

Adria Ankaran hotel & resort

convent atrijAdria Ankaran Hotel Resort
je karakterističan po mirnoj lokaciji na Jadranskoj obali, smešten u obilju zelenila i prirode, sa izuzetnim gostoprimstvom i obezbeđenim parkingom ispred hotela, kao i pesplatinim parking mestima za autobuse. Resort nudi veoma udoban smeštaj u sobama sa modernim nameštajem, kategorije 4i 3 zvezdice, sa ukupno 162 sobe.Ponuda uključuje i veoma bogat izbor gastronomskih specijaliteta u našim restoranima, kao i opuštenu mediteransku atmosferu. Wellness centar je smešten u idiličnoj zoni, okružen vegetacijom. Gosti mogu da uživaju u unutrašnjem bazenu, sa zagrejanom morskom vodom, da se opuštaju u sauni ili iskoriste neki od specijalnih tretmana za negu lepote.

Nastavi sa čitanjem

Bohinj Eco hotel

hotel bohinj4

Bohinj Eco hotel Slovenija
Bohinj ECO Hotel 4* je smešten u Bohinju, na rubu Nacionalnog parka Triglav i predstavlja eko resort sa izuzetnim akva-park ponudom ( saune, bazeni, tobogani, đakuzi) kuglanom, bioskopskom dvoranom i bogotom kuhinjom. Harmonična veza sa okruženjem i posebna požnja koja je poklonjena ekologiji u izrgradnji objekta, učinili su da Bohinj ECO Hotel postane jedan od najnaprednijih hotela što se tiče uštedeenergije u Centralnoj Evropi. Maštovit enterijer odlikuju topli prirodni materijali i vrhunska oprema.

Nastavi sa čitanjem

Terme Snovik

terme snovik1

Terme Snovik
se nalaze u zagrljaju šuma ispod Kamniško Savinjskih Alpa, na samo 32km od Ljubljane i 9 km od Kamnika. Terme se sastoje od bazenskog kompleksa sa otvorenim i zatvorenim bazenom. Termalna voda je čista, bez primesa, visokog kvaliteta, bogata kalcijumom i magnezijumom i veoma pogodna za kupanje i piće. Eco apartmanski kompleks 4*, koji smo nazvali  Brdo na ivici šume, (Hiške na robu gozda), ima 74 apartmana i 31 dvokrevetnu sobu u kojima gostima nudimo kvalitetan boravak. Da bismo zadovoljili sva Vaša čula nudimo i uživanje u Wellness centru, gde možete pronaći različite vrste masaža, hidroterapiju, fizioterapiju i saune.

Nastavi sa čitanjem

Thermana Laško

terme lasko zdravilisce

Terme Laško Slovenija
spadaju medju najpoznatije spa resorte u Sloveniji. Nalaze se u gradu Laško koji je dobro poznat po pivari Laško. Hotel Thermana Park Laško ****superior oduševiće Vas modernim futurističkim dizajnom. Najveća atrakcija hotela su termalni bazeni ispod pokretne staklene kupole: bazeni za plivanje, whirlpooli iznad bazena, brza reka, bazen s talasima, tobogani i još mnogo toga. U sauna centru možete posetiti sedam sauna, izgradjenih u savremenom stilu sa dodirom istorije Laškog. wellnes centar ima kombinaciju tradicije, iskustva i savremenih spa rituala.

Nastavi sa čitanjem

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo