evropski gradovi 2018srbija 2018 2019 izletigrčka leto 2018Crna Gora Sutomore 2018 2019

Grčka  Stavros apartmani 2018 • Grčka apartmani 2018 • Nea Vrasna apartmani • Crna Gora apartmanski smeštaj  ☀ Za vas, svake sedmice izdvajamo kvalitetan a povoljan apartmanski smeštaj! Odlučite se za odmor u najpovoljnijem apartmanskom smeštaju u Grčkoj • Pogledajte našu ponudu za letovanje u apartmanskom smeštaju • Apartmani Grčka

Italija zimovanje

ITALIJA 

MADONA DI KAMPILJO

Jedno od najelitnijh italijanskih skijališta i domaćin trke FIS svetskog kupa, nalazi se na nadmorskoj visini od 1514 m. Bogat izbor zabave i noćnog života uz oko 72 km ski staza čini ovo mesto nezaobilaznim sastajalištem italijanskog i svetskog džet seta. Poznato skijalište prostire se na 50-ak km staza svih težina, od kojih je većina pokrivena topovima za sneg. Izrazito dobrim sastavom žičara povezana je sa skijalištima Marilleva i Folgarida, sa kojima zajedno obuhvata 120 km staza

Nadmorska visina: 1550m - 2580m
Skipas Madonna di Campiglio: 70 km staza.
Skipas Superskirama: 380 km staza. Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva, Peio, Passo Tonale, Ponte di Legno, Andalo-Fai della Paganella, Monte Bondone i Folgaria- Lavarone.

hotel Residence Sport Campiglio ***

Lokacija: Residence Sport Campiglio
Residence Sport Campiglio nalazi se u centru sa pogledom na centralni trg i pešačku zonu , oko 100 metara od prve žičare . Mnoštvo restorana, barova i prodavnica je na dohvat ruke.Sadržaj apartmana:
BILO 3 osobe : sastoji se od dnevnog boravka sa ležajem za 2 osobe i pomoćnim ležajem, kupatila i kuhinje .
BILO 4 osobe : spavaće sobe sa ležajem za 2 osobe , dnevni boravak sa ležajem za 2 osobe, kupatila i kuhinje .
BILO 5 osoba : spavaće sobe sa ležajem za 2 osobe , dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe i pomoćnim ležajem, kupatila i kuhinje ; ili dvokrevetna soba , dnevna soba sa jednim krevetom na razvlačenje i kabinom sa krevetima na sprat , kupatilo i kuhinja
TRILO 6 osoba : sastoji dve spavaće sobe sa ležajem za 2 osobe , dnevni boravak sa lećajem za 2 osobe, kupatila i kuhinje.

 

hotel Residence Des Alpes 2 ***

Lokacija: Residence Des Alpes 2
Apartmani des Alpes 2 se nalazi u centru Madone di Campiglio, oko 100 m od žičare Spinale, između hotela Des Alpes i crkve Santa Maria. Mnoštvo restorana, barova i prodavnica je na dohvat ruke.

Sadržaj apartmana:
MONO 2 osobe sastoji se od dnevnog boravka sa ležajem za 2 osobe, kupatila i kuhinje .
BILO 3 osobe sastoji se od dvokrevetne sobe , dnevnog boravka sa kaučem, kupatila i kuhinje .
BILO 4 osobe sastoji se od dvokrevetne sobe , dnevnog boravka sa kaučem za 2 osobe, kupatilo i kuhinja,
BILO 5 osoba sastoji se od dvokrevetne sobe , dnevnog boravak sa kaučem i sofom na razvlačenje, kupatilo i kuhinja.
TRILO 6 osoba sastoji se od 2 spavaće sobe sa 2 ležaja, dnevnog boravka sa kaučem za 2 osobe , kupatila i kuhinje

 

RESIDENCE DES ALPES - CENA UKLJUČUJE:

  • smeštaj na bazi najma ● posteljina i peškiri ● svakodnevno menjanje peškira

CENA NE UKLJUČUJE:

  • turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta ●konačno čišćenje 30€ po apartmanu - plaćanje na licu mesta
  • skibus (100m od apartmana) 10€ po osobi za 7 dana - plaćanje na licu mesta

USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje se vrši u dinarskojprotivvrednostipoprodajnomkursuzaefektivubanke Intesa, nadanuplate ● Prilikomrezervacijepotrebno je uplatiti minimum 40%, ostataknajkasnije do 15 dana pred put ● Cena je garantovanasamozauplatukompletnogiznosa. U suprotnomgarantovan je samoiznosakontacije a ostatak je podložanpromeni.

NAČIN PLAĆANJA:                              

  • gotovina, ●čekovimagrađana - na rate - 40% prilikomrezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisujunadatume 01./10./20. umesecu, a poslednja rata možebitinajkasnije do 30.03.2018. ●uplatomnaračunagencije - kaofizičkoilipravno lice.

NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:

  • uplatomnadevizniračunAgencijeuzizdavanjedeviznogpredračunaklijentu; Bankarskitroškoviidunateretuplatioca.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku ● Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost ● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu ●Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. ● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja;Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. ●Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

 

Ponude

Pratite nas

 

TA Bay Travel d.o.o.

Lomina 5,TC “Zeleni venac” I sprat-lokal 17 Beograd
Telefon: +381 11 262-38-47; +381 11 262-80-25
Fax: +381 11 262-38-47
Mob: +381 64 647 33 75; +381 64 647 33 77

Radno vreme:
Radni dan: od 09 do 19h
Subota: od 09 do 15h
Nedelja: neradni dan

E-mail: baytraveldoo@gmail.com

logo